Policy

Kunden först!

Vi på sportlinser vill att varje köp ska vara en aha upplevelse. Att dina vattenfästa läsrutor ska lösa dina bekymmer och att när du ger dig ut i spåret nästa gång och det ringer på telefonen så ska du kunna ta upp den och se vem som ringer trots att du inte har dina läsglasögon med dig.  

Privacy & Safety

Sportlinser är förpliktigad att skydda alla kunders integritet med denna säkerhetspolicy.  Den anger vad vi skall komma och kan komma att göra med den information vi samlar in via kunder eller andra som skriver upp sig på Sportlinsers nyhetsbrev eller annan mailinglista.

Sportlinser varken hyr ut, lånar ut eller delger annan tredje part någon adresslista, eller annan registrerad uppgift som vi har i våra register. Vi kan komma att dela denna information till kontrakterade bolag som är inhyrda för att bistå Sportlinser med olika marknadföringstjänser gällande våra produkter. Dessa bolag har då förbundit sig att ej spara eller dela någon information utanför de kontrakterade bolagen för just den kampanjen.

Du kommer kunna vid vilken tidpunkt som helst säga upp din prenumeration och deltagandet i mailinglistan genom att följa de instruktioner som finns på hemsidan.

Sportlinser strävar efter att följa de direktiv som är uppsatta av Datainspektionen och Eu via de nya direktiven Dataskyddsförordningen (GDPR) som träder i kraft den 25 maj 2018.

Betalmetoder

• Kontokort
• PAYPAL